Shenzhen Yonglun Intelligent Equipment Technology Co., LTD

1660780726@qq.com

86-15816868491

HomeПроизводиОпрема за склопување на вапиОпрема за еднократна употреба цигариВејп машина за автоматско обележување

Вејп машина за автоматско обележување

  • $50000
    ≥1
    Piece/Pieces
  • Опис на производот
Overview
Атрибути на производо...

Модел бр.13

БрендФојопо

место на потеклоКина

статусНово

Тип на маркетингНов производ 2020 година

Услуга надвор од ВоранВидео техничка поддршка, Поддршка преку Интернет

Каде да се обезбедат локални услуги (во кои земји се таму во странство услуги)Египет, Обединето Кралство, Италија, Германија, Виетнам, Филипини, Индонезија, Пакистан, Индија, Русија, Тајланд, Малезија, Австралија

Применлива индустријаФабрика за производство, Продавници за поправка на машини, Градежни работи, други

Локација на изложбен салон (во кои земји има простории за примероци во странство)Египет, Виетнам, Филипини, Индонезија, Тајланд

MaterialMetal

Whether To CustomizeCustomizable

Способност за набавка...

ПродуктивностCustomizable

ТранспортOthers

Место на потеклоШенжен

Способност за снабдувањеTimely

Начин на плаќањеOthers

ИнкотермFOB

Пакување и испорака
Продажни единици:
Piece/Pieces

Вејп машина за автоматско обележување


Вовед во опрема:

1. Машината за означување на ласер Vape е прилагоден вид опрема за автоматизација, главно за целосно автоматско производство на логото на производите на Vape. Стапката на заштеда на трудот е висока.

2. Дејство на опремата: Автоматско хранење на вибрирачката плоча, откривање, зафаќање од манипулаторот, ротација, ласерско обележување и излез на готовиот производ од страна на подвижниот предводник.

3. Оваа опрема е најразлична опрема за општа намена.

4. Ефикасноста на трудот е: 10-15 парчиња/мин, а ефикасноста на оваа опрема е: 30-35 парчиња/мин.

5. Опремени со програмибилен контролер на логика (PLC), сите механички активности се дизајнирани со софтвер и тестирани од компјутер за да се обезбеди дека секоја акција е разумна и без конфликт. Интерфејсот за контрола на опремата е интерфејс за човечки машини со целосен допир, кој може да се работи според упатствата за интерфејс. Тој е едноставен и јасен, а почетниците исто така можат да работат и со умешно. Опремата има автоматско броење и автоматски функции на аларм, што е погодно за операторот да го пресмета излезот и смена на проблеми.

Области за апликација:

Автоматското обележување на Vape се користи за ласерско обележување во разни индустрии, а може да се користи и за етикетирање.

Технички параметар:

product name

vape automatic marking machine (vibration plate)

model

YLWJ-180911

power

1.5KW

Voltage

220V/50Hz

air pressure

0.4-0.6MPA

Equipment capacity

20-25PCS/MIN

Features

A variety of general purpose

Total weight of the unit

80kg

Dimensions (L×W×H)

600×400×1600mm


Electronic cigarette automatic marking machine


Готов дисплеј на производи

Electronic cigarette laser marking feeder


За автомобилската индустрија, електрониката, воздушната, медицинската индустрија, прилагодените услуги за разни работни станици, функционалните области на единицата за производство. Може да заштеди многу оператори од првите редови и да ги реши проблемите со тешко вработување и високи трошоци за работна сила за претпријатијата.
Подобрување на ефикасноста на производната линија и зголемете го односот на влез-излез.
Ефикасно докинг со системот MES, снимање преку Интернет, следење на записите за квалитет на производот.


Профил на компанијата

Shenzhen Yonglun Intelligent опрема Technology Co., Ltd е основана во почетокот на 2016 година. Компанијата се фокусира на R&D и производство на автоматска опрема за производство. Нашата компанија во моментов има комплетни групи на автоматска опрема за склопување и тестирање, како и зрел дизајн на истражување и развој, производство, инсталација и пуштање во употреба и технички услуги. Потпирајќи се на предностите на независната основна технологија и интеграцијата на системот, компанијата им обезбедува на клиентите целосни планови за планирање на производство на производи и планови за распоред на работилници за производство, ја подобрува ефикасноста на производството и квалитетот на производот, ги намалува трошоците за производство, создава поголем профит за компанијата и произведува за компанија. Или преземе леарница на производи одигра клучна улога.

Компанијата Shenzhen Yonglun Automation Co., Ltd. има повеќе од 20 независни пронајдоци за патенти. Automatic secondary processing equipment and automatic assembly machine can be provided : automatic assembly machine, vape cotton wrapping machine, vape cotton rolling machine, pod assembly machine, vape oil filling machine, tape packaging machine, spigot machine, screw machine, copper Pipe drilling machine, Опрема за собрание на хардвер, пластично склопување и друга опрема за автоматизација

Компанијата инсистира на технолошка иновација и почит кон талентите, со цел да се изгради напреден тим за истражување и развој на технологија; Ние се фокусираме на секој детал, го контролираме квалитетот на секоја компонента, го комплетираме склопот и дебагирање на опрема со прецизно размислување и може да направи според индивидуалните потреби на клиентите. ефективна преписка.

Компанијата се придржува кон научна и технолошка иновација, зема висок квалитет како крајна линија и го следи задоволството на клиентите;


Категории на производи : Опрема за склопување на вапи > Опрема за еднократна употреба цигари

Е-пошта на овој добавувач
  • *Предмет:
  • *До:
    Mr. puyonggang
  • *Е-пошта:
  • *Порака:
    Вашата порака мора да биде помеѓу 20-8000 знаци
HomeПроизводиОпрема за склопување на вапиОпрема за еднократна употреба цигариВејп машина за автоматско обележување
Испрати Испраќам барање
*
*

Дома

Product

Phone

За нас

Испраќам барање

Веднаш ќе ве контактираме

Пополнете повеќе информации за да може побрзо да стапи во контакт со вас

Изјава за приватност: Вашата приватност е многу важна за нас. Нашата компанија ветува дека нема да ги открие вашите лични информации на која било ексклузија со вашите експлицитни дозволи.

Испрати