Shenzhen Yonglun Intelligent Equipment Technology Co., LTD

1660780726@qq.com

86-15816868491

HomeПроизводиОпрема за склопување на вапиОпрема за еднократна употреба цигариМашина за плочки за вапи

Машина за плочки за вапи

  • $50000
    ≥1
    Piece/Pieces
  • Опис на производот
Overview
Атрибути на производо...

Модел бр.07

БрендФојопо

место на потеклоКина

статусНово

Тип на маркетингНов производ 2020 година

Услуга надвор од ВоранВидео техничка поддршка, Поддршка преку Интернет

Каде да се обезбедат локални услуги (во кои земји се таму во странство услуги)Египет, Обединето Кралство, Италија, Германија, Виетнам, Филипини, Индонезија, Пакистан, Индија, Русија, Тајланд, Малезија, Австралија

Применлива индустријаФабрика за производство, Продавници за поправка на машини, Градежни работи, други

Локација на изложбен салон (во кои земји има простории за примероци во странство)Египет, Виетнам, Филипини, Индонезија, Тајланд

MaterialMetal

Whether To CustomizeCustomizable

Способност за набавка...

ПродуктивностCustomizable

ТранспортOthers

Место на потеклоШенжен

Способност за снабдувањеTimely

Начин на плаќањеOthers

ИнкотермFOB

Пакување и испорака
Продажни единици:
Piece/Pieces

Машина за плочки за вапи


Вовед во опрема:

1. Машината за замавнување на Vape се користи за тест за замав или склопување на држачот на вида, кој го решава традиционалното рачно замав и ефикасно ги намалува трошоците за работна сила.

2. Оваа опрема е целосно автоматска, вибрирачката плоча автоматски се вчита, и е погодна и брза рачно да го истурите држачот на цигарите во вибрирачката плоча.

3. Основен процес: Автоматско хранење, стегање, ставање во тела за да се реализира автоматско работење.

4. Опремени со програмибилен контролер на логика (PLC), сите механички активности се дизајнирани со софтвер и тестирани од компјутер за да се обезбеди дека секоја акција е разумна и без конфликт. Интерфејсот за контрола на опремата е интерфејс за човечки машини со целосен допир, кој може да се работи според упатствата за интерфејс. Тој е едноставен и јасен, а почетниците исто така можат да работат и со умешно. Опремата има автоматско броење и автоматски функции на аларм, што е погодно за операторот да го пресмета излезот и смена на проблеми.

Области за апликација:

Акциите за поставување на слични материјали можат да се користат, треба само да ги замените свитката и свитката.

Технички параметар:

product name vape

Plattering Machine

model


YL-DG04-0201

power

2.3KW

Voltage

220V/50Hz

air pressure

0.4-0.7MPA

Equipment capacity

50PCS/MIN

Features

A variety of general purpose

Total weight of the unit

500kg

Dimensions (L×W×H)

2200×1200×1300mm


Electronic Cigarette Plattering Machine

Профил на компанијата

Shenzhen Yonglun Intelligent опрема Technology Co., Ltd е основана во почетокот на 2016 година. Компанијата се фокусира на R&D и производство на автоматска опрема за производство. Нашата компанија во моментов има комплетни групи на автоматска опрема за склопување и тестирање, како и зрел дизајн на истражување и развој, производство, инсталација и пуштање во употреба и технички услуги. Потпирајќи се на предностите на независната основна технологија и интеграција на системот, компанијата им обезбедува на клиентите целосни планови за планирање на производство на производи и планови за распоред на работилници за производство, ја подобрува ефикасноста на производството и квалитетот на производот, ги намалува трошоците за производство, создава поголем профит за компанијата и произведува за компанија. Или преземе леарница на производи одигра клучна улога.

Компанијата Shenzhen Yonglun Automation Co., Ltd. има повеќе од 20 независни пронајдоци за патенти. Automatic secondary processing equipment and automatic assembly machine can be provided : automatic assembly machine, vape cotton wrapping machine, vape cotton rolling machine, pod assembly machine, vape oil filling machine, tape packaging machine, spigot machine, screw machine, copper Pipe drilling machine, Опрема за собрание на хардвер, пластично склопување и друга опрема за автоматизација

Компанијата инсистира на технолошка иновација и почит кон талентите, со цел да се изгради напреден тим за истражување и развој на технологија; Ние се фокусираме на секој детал, го контролираме квалитетот на секоја компонента, го комплетираме склопот и дебагирање на опрема со прецизно размислување и може да направи според индивидуалните потреби на клиентите. ефективна преписка.

Компанијата се придржува кон научна и технолошка иновација, зема висок квалитет како крајна линија и го следи задоволството на клиентите;


Категории на производи : Опрема за склопување на вапи > Опрема за еднократна употреба цигари

Е-пошта на овој добавувач
  • *Предмет:
  • *До:
    Mr. puyonggang
  • *Е-пошта:
  • *Порака:
    Вашата порака мора да биде помеѓу 20-8000 знаци
HomeПроизводиОпрема за склопување на вапиОпрема за еднократна употреба цигариМашина за плочки за вапи
Испрати Испраќам барање
*
*

Дома

Product

Phone

За нас

Испраќам барање

Веднаш ќе ве контактираме

Пополнете повеќе информации за да може побрзо да стапи во контакт со вас

Изјава за приватност: Вашата приватност е многу важна за нас. Нашата компанија ветува дека нема да ги открие вашите лични информации на која било ексклузија со вашите експлицитни дозволи.

Испрати